Close
Populære søgningerNyhederTaskerBælterAccessoiriesBestsellersOutlet

Bæredygtighed

Vi ønsker, at vores tasker, bælter og andre accessories skal holde dig med selskab i mange år, og derfor arbejder vi ud fra principperne om høj kvalitet og et moderne, tidløst design. Vi arbejder systematisk på at minimere vores miljøpåvirkning på såvel individet som naturen, og vores samarbejdspartnere skal ligeledes være indstillet på at arbejde ud fra humane og fair vilkår.Høj kvalitet bidrager til en lang levetid

Vores produkter skal kunne holde længe – det er grundlaget for vores tilgang til bæredygtighed. Vi ønsker, at vores tasker, bælter og andre accessories skal holde dig med selskab i mange år, og derfor arbejder vi ud fra principperne om høj kvalitet og et moderne, tidløst design.


De skal selvfølgelig også fremstilles på bæredygtig vis. Vi arbejder systematisk på at minimere vores miljøpåvirkning på såvel individet som naturen, og vores samarbejdspartnere skal ligeledes være indstillet på at arbejde ud fra humane og fair vilkår.


Vi mener, at det er vigtigt at tage ansvar for hele produktionskæden - lige fra designbordet til processen med at renovere de varer, du har købt hos Saddler. Det er dét, vi forstår ved bæredygtighed.


Vil du gerne vide mere?

Vil du gerne læse mere om, hvordan vi arbejder med det respektive område? Klik dig videre til undermenuen, eller læs videre nedenfor. Alternativt kan du kontakte os på e-mailadressen customer.support@saddler.com.

Tips til produktpleje

Er du enige med os i, at et omhyggeligt håndværk og naturlige materialer er grundlaget for stor holdbarhed? Så kan du selv gøre meget for at passe på dine Saddler-produkter. Derudover bliver læder kun smukkere med årene, hvis du vel at mærke plejer det ordentligt.

Materialer

Læder har en utrolig evne til at blive smukkere med tiden. Det er et af de få materialer i modebranchen, hvor duften spiller en væsentlig rolle i kvalitetsoplevelsen. Læs også gerne om de andre materialer, vi anvender i vores produkter.

Design

For vores designere er det vigtigt, at dit Saddler-produkt forbliver tidløst. En taske, et bælte eller andre accessories fra Saddler skal gerne være din trofaste følgesvend i hverdagen, og det opnår vi kun gennem en høj kvalitet og et design, som du ikke bliver træt af.

Repair shop

Vi ønsker, at vores produkter skal være langtidsholdbare. Derfor tilbyder vi - hvis det vel at mærke er muligt - at reparere dit produkt, hvis det af en eller anden grund er gået i stykker.

Genbrug

Har du et Saddler-produkt, som du ikke længere bruger - og som har gjort sit? Så genbruger vi det meget gerne.

Produktion & Transport

Hos Saddler arbejder vi kontinuerligt på at sikre os, at vores produkter produceres og transporteres på bæredygtig vis, samtidig med at de er holdbare.