Close
Populære søgningerNyhederTaskerBælterAccessoiriesBestsellersOutlet

Om os

I vores øjne er læder et af de smukkeste og mest elegante materialer. Men det er også holdbart og praktisk, og derfor elsker vi at arbejde med netop læder. I årtier har vi designet, produceret og solgt accessories af høj kvalitet - vi skaber mode, som tåler hverdagsbrug.

Læder er vores passion

Vi har designet og udviklet modeaccessories siden 1986, og vi elsker stadig vores job lige så højt som den dag, hvor vi etablerede vores virksomhed. Vores hovedkontor ligger i svenske Kungsbacka - en hyggelig lille by uden for Gøteborg, som har været handelsby siden 1658. I dag har mere end 2.000 virksomheder deres base i Kungsbacka.

Vores vision og mission

Eftersom vi er en af Skandinaviens førende virksomheder inden for modeaccessories, er det kun naturligt, at vi integrerer bæredygtighed i alt, hvad vi gør, uanset om det drejer sig om miljø, godt arbejdsmiljø eller kvaliteten af håndværket.

Vores succes kræver engagement og dedikation, både når det kommer til at adoptere de nyeste modetrends og bidrage til udviklingen af den globale læderindustri.

Vores tætte og langvarige forhold til vores leverandører giver os mulighed for at påvirke hver del af produktionen, lige fra de kemikalier, som anvendes i garvningsprocessen, til hvilke lønninger der udbetales til medarbejderne. Vi er stolte af vores produkter og forklarer gerne, hvordan de er blevet fremstillet. Transparens er en naturlig drivkraft for forbedring. Som med alle vores produkter skal alle aspekter af vores arbejde være synlige i sømmene.

Du kan stole på, at alle accessories fra Saddler er fremstillet på bæredygtig vis, ligesom du kan stole på, at dét læder, der anvendes til fremstillingen, er af højeste kvalitet. Dette er vores løfte til dig.

Bæredygtig passion

Først og fremmest skal Saddlers accessories få den person, som bærer dem, til at føle sig godt tilpas. Men det skal også føles rart at anvende produktet. Vi har en forpligtelse over for os selv og omverdenen - vi gør alt, hvad vi kan for at fremstille vores produkter på bæredygtig vis.

Hovedkontor

Saddler Scandinavia AB
Kabelgatan 14
434 37 Kungsbacka

Orgnr. 556596-7758

Kontakt

E-mail: customer.support@saddler.com
Telefon: 0300 154 00