Close
Populære søgningerNyhederTaskerBælterAccessoiriesBestsellersOutlet

Design

For vores designere er det vigtigt, at dit Saddler-produkt forbliver tidløst. En taske, et bælte eller andre accessories fra Saddler skal gerne være din trofaste følgesvend i hverdagen, og det opnår vi kun gennem en høj kvalitet og et design, som du ikke bliver træt af. Et bæredygtigt design indebærer også, at vi vælger læder og andre materialer, som er behandlet med en minimal miljøpåvirkning, og de indeholder naturligvis ej heller forbudte stoffer.

Bæredygtigt design

Trends, slitage og smid væk-kultur er ikke en del af vores filosofi. For vores designere er det vigtigt, at dit Saddler-produkt forbliver tidløst. En taske, et bælte eller andre accessories fra Saddler skal gerne være din trofaste følgesvend i hverdagen, og det opnår vi kun gennem en høj kvalitet og et design, som du ikke bliver træt af. Derfor satser vi på et tidløst designsprog, men med et moderne twist, så du stadig kan være med på moden.


Et bæredygtigt design indebærer også, at vi vælger læder og andre materialer, som er behandlet med en minimal miljøpåvirkning, og de indeholder naturligvis ej heller forbudte stoffer. Vegetabilsk garvning er en metode med lav miljøpåvirkning, som vi anvender til de produkter, der er vel at mærke er egnede.


Foruden vores eget varemærke Saddler fremstiller vi accessories til andre modebrands, som deler vores værdier, hvad angår kvalitet og bæredygtighed.