Close
Populære søgningerNyhederTaskerBælterAccessoiriesBestsellersOutlet
INSPIRATION

Sådan vælger du det rigtige bælte til din habit

Når du vælger et bælte til din habit, er der tre enkle principper at følge. For det første, sørg for at farven på dit bælte matcher med dine sko. For det andet spiller bæltets størrelse en vigtig rolle. For det tredje, gå aldrig på kompromis med kvaliteten. Udforsk vores bælteguide nedenfor.

Farve

Det er så simpelt og ligetil, match altid farven og finishen på dine sko med dit bælte. For eksempel ville et par sorte Oxfordsko se fantastiske ud med et sort læderbælte. Et formelt bælte bør matche dine sko i forhold til farve, tekstur og lædertype. Hvis du for eksempel har et par brune ruskind loafers, ville de gå perfekt med et ruskindbælte i brun. For at være ekstra nøjagtig med detaljerne, kan du matche metallet på dit bælte med dine andre metaltilbehør som ringe, slipsklemme, ur osv. For et mere klædt udseende kan du vælge en mere skinnende finish på læderet; hvis du ønsker et mere afslappet habitlook - vælg et enklere læder.

Kvalitet

Læderkvaliteten er en afgørende faktor for, hvor længe dine bælter vil holde. Som et lædervaremærke anbefaler vi, at du vælger produkter, der har den bedste læderkvalitet, og som er fremstillet af fuldkornslæder. Du kan læse mere om, hvilke typer læder vi bruger her (link til materiale). Flertallet af vores bælter er håndlavet af håndværkere i Italien, så du kan regne med højeste kvalitet. Godt læder er dyrt, så det er usandsynligt, at et virkelig billigt bælte er af høj kvalitet. På den anden side betyder dette ikke, at jo dyrere mærket er, desto bedre kvalitet tilbyder de, nogle gange betaler du bare for brandet. Hos Saddler kombinerer vi både fremragende kvalitet og rimelige priser, vi vil have, at du skal få det bedste håndværk til den bedste pris.

Størrelse er vigtig

At finde den rigtige størrelse på dit bælte er afgørende for dit udseende. Vi har udarbejdet en størrelsesguide for at gøre det lettere for dig, når du køber bælte. Normalt har bælter 5 huller (medmindre det er et bælte med automatisk spænde), og du bør sigte efter at bruge det tredje hul i midten for et symmetrisk udtryk. Bæltet skal altid være langt nok til at nå den første løkke på dine bukser. Undgå at bære et bælte, der er for langt og hænger løst, det er absolut ikke passende for formel påklædning. Bæltets bredde bør matche bredden på løkkerne på bukserne.

Habitbælter af højeste kvalitet

SE ALLE