Close
Populære søgningerNyhederTaskerBælterAccessoiriesBestsellersOutlet
VÅR 2024

Inspiration

Trender SS24

Stilscenen for 2024 omfavner en blanding af funktionalitet og æstetik. Indrammet i rolige jordtoner og tidløse neutrale farver har vores omhyggeligt kuraterede kollektion en elegant, men stadig funktionel tilgang til forårs- og sommermoden 2024, hvilket tilbyder uendelige muligheder for personligt udtryk og styling.

Gaveshop

Vores kollektion handler om bæredygtighed og kvalitet. Hver del er fremstillet med præcision, hvilket sikrer, at den kærlighed du lægger i at vælge den perfekte gave, varer et helt liv. Saddler står for evig kvalitet og klassisk design.

TIL HENDE & HAM

Elegant og stilfuld

Tidløs eleganse med våre vakre og stilig skuldervesker for henne, og for ham har vi den praktiske og stilsikre messenger-vesken. Utforsk vårt utvalg av strømlinjeformede og elegante vesker.

PAK TIL EN WEEKEND

Rejs med stil

Det er tid til at planlægge efterårets weekendrejser! Investér i en weekendtaske med en matchende toilettaske i læder, som kun bliver smukkere med tiden.

BACK TO BUSINESS

Kvalitet, funktion og design

Start sæsonen med en ny, stilfuld computer taske og et jakkesæt bælte for at fuldende din stil.

The Swedish leather brand

I årtier har vi haft fornøjelsen af at arbejde med vores passion. Vi elsker læder og hylder dets naturlige skønhed. Vi går ikke på kompromis med håndværk og materialer. Hos Saddler ønsker vi at tilbyde læderaccessoarer, der varer hele livet.